Loading

Sunday, March 2, 2014

Facebook cumpara WhatsApp. Cea mai scumpa achizitie din istoria retelei de socializare

Facebook a anuntat ca va cumpara cu 16 miliarde de dolari o aplicatie de mesagerie instant. Aceasta este achizitia cea mai importanta din istoria celei mai populare retele de socializare din lume, relateaza AFP.

Este vorba despre aplicatia WhatsApp, iar Facebook va plati patru miliarde de dolari in numerar si 12 miliarde in actiuni. Pe langa cele 16 miliarde de dolari, fondatorii si angajatii WhatsApp vor primi actiuni in valoare de trei miliarde dolari.
"WhatsApp este pe punctul de a conecta un miliard de persoane. Serviciile care ating un astfel de nivel au o valoare neverosimila", a afirmat Mark Zukenberg.
"WhatsApp a construit un serviciu de mesagerie mobila in timp real care detine o pozitie de lider si care creste foarte rapid", subliniaza Facebook intr-un comunicat. Grupul dezvaluie ca WhatsApp are peste 450 de milioane de utilizatori lunar, dintre care 70% sunt activi zilnic, si ca peste un milion de persoane isi deschid cont in fiecare zi.
Volumul de mesaje trimise se apropie de "volumul total al SMS-urilor operatorilor de telecomunicatii la nivel mondial", a dat asigurari el.


Citeste mai mult pe: stirileprotv.ro

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host