Loading

Tuesday, November 5, 2013

Samsung GALAXY Note 3 devine telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014

Samsung Electronics Co., Ltd., partener olimpic mondial în categoria de echipamente wireless de comunicații, a anunțat o colaborare cu Comitetul Olimpic Internațional, devenind partener oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014. Colaborarea este parte a inițiativei „Samsung Smart Olympic Games” ce își propune să le ofere utilizatorilor, pe întreaga perioadă a Jocurilor Olimpice de Iarnă, cea mai complexă experiență wireless la Olimpiadele de până acum.

Scopul parteneriatului dintre Samsung și Comitetul Olimpic internațional este de a integra stilul de viață digital și wireless în spiritul Jocurilor Olimpice de la Soci 2014, cu ajutorul celor mai noi smartphone-uri și tehnologii Samsung, cu aplicațiile mobile personalizate și cu demonstrații interactive ale sporturilor Olimpice de Iarnă, atât pentru sportivi și oficialii competiției, cât și pentru fanii din întreaga lume.

Mai mult, pentru a face această experiență și mai dinamică, noul dispozitiv Samsung GALAXY Note 3 a fost numit telefonul oficial a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014. GALAXY Note 3 este cel mai recent dispozitiv din linia de produse Note și oferă un ecran mai mare pentru cea mai bună experiență de vizualizare și pentru o mai mare ușurință de multitasking. Mai mult, noul S Pen reinventează și modernizează experiența clasică de luat notițe și simplifică viața de zi cu zi a utilizatorilor, făcând-o mai ușoară și mai rapidă.

Samsung GALAXY Note 3 va fi oferit tuturor sportivilor de la Soci 2014

Comitetul Olimpic Internațional va oferi telefonul oficial Samsung GALAXY Note 3 tuturor sportivilor de la Soci 2014 pentru a se bucura, a capta și împărtăși experiența lor de la Jocurile Olimpice într-o manieră smart, prin intermediul tehnologiei inovatoare. Această colaborare marchează un moment important în istoria de 15 ani a Samsung ca Partener Mondial al Jocurilor Olimpice.De asemenea, pentru a eficientiza comunicațiile în cadrul competiției, Samsung a îmbunătățit aplicația Works Olimpics Wireless (WOW), ce va oferi date actualizate de la competițiile sportive. În calitate de partener olimpic mondial în categoria de echipamente wireless de comunicații, Samsung a creat în mod special aplicația WOW pentru participanții la Jocurile Olimpice, inclusiv pentru reprezentanții oficiali, personalul și oficialii din cadrul Comitetului Olimpic Internațional, Comitetelor Olimpice Naționale și de organizare, începând cu Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.Pentru utilizatorii din întreaga lume, aplicația Public WOW va transforma dispozitivele Android în stații mobile de sport cu acces instantaneu la Soci 2014. Este a doua oară când aplicația Public WOW este disponibilă la nivel mondial, după Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver, 2010. Aplicația Public WOW le oferă fanilor sportului acces gratuit și în timp real la știrile de la competiții, inclusiv programele actualizate a probelor, cele mai recente rezultate oficiale, numărul de medalii și statistici ale jocurilor.


sursa: computerworld.ro

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host