Loading

Tuesday, November 5, 2013

Eveniment Apple - ce noutati ne vor aduce americanii in aceasta seara?

Apple va face, in aceasta seara, in San Francisco, o serie de anunturi legate de noile produse ale companiei. La ce ne putem astepta din partea americanilor?
Potrivit celor mai recente informatii vehiculate online, ne putem astepta la un nou iPad de 9,7 inci (iPad 5), la prezentarea celei de-a doua generatii a iPad mini, la anuntul unei date de comercializare pentru noul Mac Pro, la dezvaluirea sistemului de operare OS X Mavericks si, poate, chiar si la o noua generatie de playere iPod. Am putea vedea, de asemenea, si noi MacBook-uri si o reinventare a Apple TV.
Desigur, cele mai interesante si mai asteptate produse de catre fanii Apple sunt tabletele iPad. De altfel, iPad mini 2 si iPad 5 sunt device-urile cu cea mai mare probabilitate de a fi anuntate in aceasta seara de Apple, mai ales ca producatorul american incepe sa resimta concurenta din ce in ce mai mare care se manifesta pe acest segment.
Astazi, Nokia a lansat prima sa tableta, Lumia 2520, cu pret extrem de competitiv raportat la specificatiile si design-ul propuse. Cu alte cuvinte, Apple este fortat sa pastreze cadenta lansarilor si sa vina cu imbunatatiri semnificative pentru produsele sale din gama tabletelor.
Nu vom relua sirul speculatiilor legate de produsele pe care Apple le va lansa in aceasta seara pentru ca am tot scris pe acest subiect. Insa va asteptam pe HIT.ro, incepand cu ora 20.00, pentru a afla toate detaliile despre evenimentul Apple.sursa: hit.ro

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host