Loading

Tuesday, November 5, 2013

Android 4.4 KitKat a fost lansat oficial alaturi de Nexus 5

Android 4.4 KitKat a fost lansat oficial astazi, 1 noiembrie, alaturi de noul smartphone Nexus 5. Acum toata lumea se intreaba cu ce vine nou aceasta versiune. Ei bine, pentru inceput am putea spune ca versiunea 4.4 KitKat isi propune sa atinga 1 miliard de utilizatori si va putea fi utilizata si de dispozitivele cu memorie RAM de 512 MB.
Design-ul sistemului de operare a fost reproiectat complet fiind acum intr-o stare mult mai buna. Pe langa acestea, noul Android 4.4 vine si cu o noua aplicatie pentru telefon, care te ajuta sa cauti contacte, locuri apropiate si chiar prin alte conturi Google, direct din aplicatia de dialler.
Aplicatia Hangout de la Google vine cu un nou design pe Android 4.4, care iti pune acum toate SMS-urile, MMS-urile, conversatiile si apelurile video intr-un singur loc, astfel incat sa nu iti pierzi mesajele pe viitor indiferent de modul in care acestea sunt trimise.
Lockscreen-ul are acum o scurtatura pentru camera, existand o noua optiune de a rearanja home screen-ul in functie de cerintele fiecarui utilizator.

Citeste mai departe: gsmland.ro

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host