Loading

Tuesday, October 29, 2013

Topul penitenciarelor cu cele mai multe telefoane mobile: Galați și Giurgiu conduc clasamentul

Penitenciarele Galaţi şi Giurgiu sunt în topul puşcăriilor în care se introduc regulat telefoane mobile. Peste 1.000 de aparate au fost găsite în fiecare an aici. Însă  fenomenul telefonelor mobile pentru deţinuţi a cuprins încă de anul trecut  93% din unităţile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. Cu toate acestea, nimeni din conducerea puşcăriilor nu se grăbeşte să caute soluţii concrete pentru stoparea problemelor.  În baza unor informaţii exclusive, B1 TV a realizat un top al închisorilor unde într-un an şi nouă luni au fost introduse peste 2.000 de telefoane.

Raportările Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor arată clar că fenomenul telefoanelor mobile în puşcării nu mai poate fi oprit. Nici deţinuţilor nu le mai este teamă de percheziţiile cadrelor, pentru că unii angajaţi ai ANP se implică activ în traficul cu telefoane. Penitenciarele Galaţi, Giurgiu, Jilava, Slobozia, Poarta Alba şi Rahova se află în topul puşcăriilor unde s-au găsit cele mai multe telefoane asupra deţinutilor.

Galaţiul conduce detaşat cu peste 2.000 de aparate telefonice, descoperite la deţinuţi într-un an şi jumătate, urmat îndeaproape de penitenciarul Giurgiu. Pe locul 3 se afla Jilava, locul unde este încarcerat şi unde a şi fost filmat Gigi Becali.

TOP TELEFOANE ÎN PENITENCIARE, IANUARIE 2012 - SEPTEMBRIE 2013:

1.PENITENCIARUL GALAŢI - 2.284

2.PENITENCIARUL GIURGIU - 2.193

3.PENITENCIARUL JILAVA - 1.743

4.PENITENCIARUL SLOBOZIA - 1.468

5.PENITENCIARUL POARTA ALBĂ - 1.304

6.PENITENCIARUL  RAHOVA  - 1.298

Aceste cifre reprezintă doar telefoanele găsite după gratii în ultimul an şi jumătate, cifre pe care Administraţia Naţională a Penitenciarelor nu face nimic altceva decât să si le asume. Pentru că nimeni nu vrea să strice colaborarea deţinut-gardian care duce la câştiguri pentru ambele tabere. Şi nu degeaba, sursele noastre vorbeau de negocieri şi tarife stabilite clar între cadrele corupte şi condamnaţii cu bani.Citeste articolul integral pe: b1.ro

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host