Loading

Tuesday, October 29, 2013

Samsung Galaxy S 4 va avea o versiune rezistentă la apă şi praf

Telefonul Samsung Galaxy S 4 va primi în această vară o versiune îmbunătăţită care îl va face rezistent la apă şi praf. Conform unor surse, această versiune va purta numele Galaxy S 4 Active şi ar urma să fie lansată în luna iulie, scrie go4it.ro.

Samsung a afirmat acum o săptămână că va lansa un astfel de terminal, însă nu a precizat nici data de lansare şi nici numele acestuia. Cu toate că va păstra în mare parte aspectul versiunii actuale, versiunea Active va aduce însă o carcasă etanşă care va oferi protecţie împotriva apei şi prafului, nefiind cunoscută şi certificarea IP căreia i se va conforma.

Telefoanele rezistente la condiţii dure nu sunt o noutate. Lumea Android are parte de modele lansate de Motorola, Sony sau Samsung, însă acestea au fost modele low-end sau mid-range.

Odată cu lansarea Xperia Z, interesul pentru telefoanele de top cu preţuri mari şi carcasă etanşă menită să le protejeze a reînviat, Google anunţând că şi viitoarele modele Motorola se vor concentra pe durabilitate.

sursa: publika.md

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host