Loading

Tuesday, October 29, 2013

Samsung Galaxy NX – Am telefon pe camera foto

Samsung Galaxy NX este prima camera foto mirrorless ce dispune de o interfata Android si conexiune 4 G.

Am mai vorbit de hibrizi, de acele produse care nu isi gasesc locul intr-un anume segment, ci incearca sa creeze unul. E drept, e loc pentru toata lumea, chiar daca unii stau mai in fata, iar altii nu isi gasesc loc nici pe margine.

Samsung Galaxy NX este unul dintre hibrizii care arata bine. Este un concept pus in aplicare intr-un mod destul de interesant, o camera cu un senzor APSC cu o constructie de tip mirrorless, ce nu este limitata de un sftware proprietar si foloseste sistemul de operare Android.

Ecranul este imens, 4,8 inci cu o rezolutie 720p, si poate afisa o multitudine de informatii despre fotografie sau despre setarile camerei. Procesorul este unul de ultima generatie, un Quad-Core ajutat de 2 GB memorie RAM ce poate sustine o multime de aplicatii cu procesare intensiva. Conectivitatea 4G este un plus, este de mare ajutor atunci cand vrei sa urci o imagine de calitate pe retelele sociale, totusi cred ca vei sta de doua ori pe ganduri inainte sa uploadezi 10-20 MB pentru o singura imagine. Editarea este posibila direct din camera, iar pentru asta exista zeci si sute de aplicatii dedicate, cred ca insa ca e mai usor sa o faci pe PC.Citeste versiunea originala pe: playtech.ro

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host