Loading

Monday, October 7, 2013

Peste o treime dintre utilizatorii de Facebook au "prieteni falşi" pe reţeaua de socializare

Peste o treime dintre utilizatorii de Facebook au pe această reţea de socializare prieteni pe care nu îi plac şi pe care i-ar evita în viaţa reală, dar nu îi elimină totuşi din listă, întrucât se tem de eventuale consecinţe sau sunt curioşi să le urmărească activităţile, informează dailymail.co.uk.

Potrivit rezultatelor unui sondaj efectuat de VoucherCodesPro.co.uk, 34% dintre britanici au prieteni pe Facebook pe care nu îi plac şi pe care îi evită în viaţa reală. Cu toate acestea, mai mult de jumătate dintre respondenţi (58%) au recunoscut că preferă să nu elimine din listă aceşti "prieteni" deoarece sunt curioşi să urmărească îndeaproape ceea ce fac aceştia - fotografii, mesaje -, iar 26% dintre ei se tem de consecinţe.

Numărul mediu de prieteni pe care o persoană îi are pe Facebook este 287, însă doar puţin mai mult de 10% dintre aceştia - o medie de 31 - sunt persoane pe care utilizatorii le simpatizează cu adevărat şi cu care îşi petrec timpul.

47% preferă să păstreze în lista de prieteni membri ai familiei sau rude ale partenerilor de viaţă pur şi simplu din obligaţie

Citeste versiunea originala pe: economica.net

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host