Loading

Friday, October 25, 2013

Familia HTC One îl are acum şi pe Max şi pe Mini, dar îl mai aşteaptă pe Dual Sim

HTC  lansat oficial şi în România One Max, care nu prea mai e telefon, e deja o tabletă mai mică utilizabilă pe post de telefon. Dar, necunoscute sunt căile consumatorilor, aşa că nu este exclus ca tot mai mulţi oameni să folosească un phablet pe post de telefon (chit că nu prea încape în buzunar şi nici nu e pentru cei care vor să utilizeze doar o mână atunci când scriu sau fac ceva cu telefonul).
Oferta este generoasă, familia One având şi un Mini, care are doar 4,3 inci. Adică avem de toate pentru toţi şi nu oricum, ci şi cu un dual sim care urmează să ajungă în curând şi la noi. Sincer, dual sim-ul vreau neapărat să îl testez, mi se pare cel mai interesant. În fine, HTC One rămâne un telefon apreciat şi de succes, în ciuda problemelor pe care le are compania mamă (şi se tot zvoneşte că o să-i cumpere Lenovo).
Redăm în continuare comunicatul HTC în care găsiţi mai multe detalii despre One Max, dar şi despre concursul pe care îl ţin zilele acestea:
HTC One este smartphone-ul vârf de gamă al HTC, cu un procesor quad-core de 1,7Ghz, lansat în luna februarie 2013 şi multipremiat de la apariţia sa pe piaţă. De altfel, juriul EISA l-a declarat Best European Advanced Smartphone 2013-2014, precizând că este “smartphone-ul pe care toţi ceilalţi vor încerca să-l depăşească în viitor”. Remarcabil prin corpul robust din aluminiu, ecranul Full HD Super LCD de 4,7 inci şi performanţă avansată în procesarea imaginii, inclusiv camera foto HTC UltraPixel şi funcţia unică HTC Zoe, HTC One continuă să conducă clasamentul, în faţa competiţiei sale, în materie de design, experienţă audio şi imagine.
Totodată, HTC One aduce conţinutul preferat direct pe ecranul de pornire prin HTC BlinkFeed, un flux care include actualizările din reţelele sociale şi informaţii din peste 10.000 dintre cele mai relevante surse de ştiri. Prin HTC BoomSound, smartphone-ul aduce cel mai bun sunet de pe un echipament mobil prin difuzoarele frontale stereo cu amplificatoare dedicate şi integrare Beats Audio.
HTC One mini, lansat în iulie 2014, este “fratele mai mic”, ce dispune de aceeaşi tehnologie HTC UltraPixel a camerei foto, care reţine cu până la 300% mai multă lumină decât senzorii tradiţionali ai camerei foto şi de aceleaşi funcţii unice HTC Zoe, HTC BlinkFeed şi HTC BoomSound. Rafinând designul emblematic al HTC One, modelul One mini dispune de un ecran full HD 720p de 4,3 inci şi un procesor dual-core puternic, de 1,4 Ghz.
HTC One max, cel mai recent lansat dintre cele trei modele, este fratele “mai mare” al HTC One. Dispune de un ecran cu o diagonală de 5,9 inci şi aduce o experienţă îmbunătăţită prin interfaţa HTC Sense 5.5. De asemenea, introduce un senzor şi o funcţie de scanare a amprentei, soluţii care simplifică deblocarea şi securizarea telefonului. Astfel, în afară de blocarea şi deblocarea terminalului, scannerul poate fi folosit pentru a lansa până la trei aplicaţii diferite. Ecranul full HD 1080p este perfect pentru a te bucura oriunde de fotografii, clipuri video şi filme. Procesorul quad-core de 1,7 Ghz oferă o experienţă uniformă şi cursivă de utilizare, indiferent dacă urmăreşti un film sau te joci. Asemenea celorlalţi membri ai familiei HTC One, modelul One max dispune de funcţiile HTC BlinkFeed, HTC Zoe şi Video Highlights (Montaje video), de camera foto HTC UltraPixel şi de sunetul excelent HTC BoomSound.
Pe perioada celor două  zile în care trofeul UEFA Europa League şi familia HTC One vor fi prezentate publicului la Promenada, vizitatorii vor fi invitaţi să se fotografieze alături de trofeu şi să completeze un talon pentru tombola specială asociată evenimentului. Câştigătorul va fi stabilit prin tragere la sorţi, iar acesta îşi va putea alege premiul : unul dintre modelele familiei HTC One.sursa: businesscover.ro

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host