Loading

Tuesday, October 29, 2013

Cum a arătat telefonul ideal pentru români în 2013

Smartphone-urile au acaparat piaţa de comunicaţii mobile din România, iar dacă în trecut utilizatorii căutau telefoane cât mai simple, odată cu apariţia segmentului de dispozitive inteligente, pretenţiile au crescut. Să vedem cum arată telefonul ideal pentru utilizatorii autohtoni.

Românii vor un telefon cu un display cât mai mare, să fie dotat cu o cameră foto performantă, să aibă un procesor puternic, memorie internă generoasă şi un aspect modern. Un interes crescut din partea clienţilor a fost către funcţia care le permite filmarea HD”, a declarat Mihai Pătraşcu CEO-ul magazinului online evoMAG.

Potrivit acestuia, anul acesta s-au vândut foarte bine modelele produse de Samsung si Apple. In vanzarile evoMAG s-au remarcat modelele Galaxy S4 si iPhone 5.

Ca şi în cazul laptopurilor pe care românii le schimbă cam odată la 18 luni şi în cazul smartphone-urilor suntem mult în urma ţărilor europene. Apariţia terminalelor cu ecrane tot mai mari ar putea scădea însă perioada în care românii îşi schimbă un smartphone.

“Spre deosebire de alte state europene, unde telefonul mobil se schimbă o dată la 6 luni de zile, la noi, durata medie de folosire a unui smartphone este de aproximativ un an de zile. Telefoanele cu display de peste 5 inci devin din ce în ce mai căutate, iar preţul pentru acestea va scădea. Deci, ne putem aştepta la o creştere în vânzări pe modele de 5 si 6 inci”, a mai spus Mihai Pătraşcu.


Citeste articolul integral pe: economica.net

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host