Loading

Saturday, February 2, 2013

HTC a lansat cel mai performant smartphone al săuApple iPhone 5 și Samsung Galaxy SIII sunt cele mai cumpărate smartphone-uri din lume, însă puse față în față cu acest model lansat, ieri, de o companie din Taiwan, ele par depășite.

Taiwanezii de la HTC au lansat cel mai nou smartphone al lor, acesta fiind totodată și cel mai performant mobil creat vreodată de companie. Telefonul se numește HTC One, are un ecran de 4, 7 inch, Super LCD cu 469 ppi și un corp din aluminiu care nu depășește 9,3 mm în grosime. La interior se găsește chipsestul Qualcomm Snapdragon 600 cu procesor quad core Krait 300 de 1.7GHz, 2 GB RAM și grafică Adreno 320.

Camera foto principală are doar 4 megapixeli, însă taiwanezii spun că senzorul este unic. Camera include un obiectiv cu diafragmă f/2.0 şi un senzor  cu UltraPixels, care reţine cu 300% mai multă lumină decât senzorii tradiţionali ai unei camere de smartphone. Această nouă abordare aduce cu sine şi o performanţă importantă în cazul condiţiilor de iluminare slabe....

Citeste mai mult pe: capital.ro

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host