Loading

Sunday, December 18, 2011

Jailbreak iPhone 4S iOS 5.0.1 Deblocare actualizat recent


Software-ul Jailbreak lansat pe piata recent pentru iPhone,fiind numarul unu in plan mondial ofera servicii de deblocare la iPhone 4 4s, iphone 3G pina la cele mai actuale IOS 5.0.1,acesta a beneficiat de o actualizare de curand respectiv,data de 14.12.2011 si prezentata ca un real succes,care poate sa utilizeze video chat-ul pe dispozitive iPhone 3Gs permitand nenumarate aplicatii cum ar fi:Flash si Cydia.

Pune la dispozitia acestuia aplicatia de navigare GPS gratuit.
Software-ul poate fi folosit in retea GSM de pe intreaga planeta cu orice cartela sim,compatibil cu cele mai actuale baseband,si garanteaza fara a pierde din caracteristici sau a influienta functionalitatea acestuia,serviciul roaming apeluri primite din strainatate,etc,la cumpararea acestui produs ofera actualizari si suport.
Pachetul mai ofera un manual de indrumare si felul cum se poate debloca iphone, toata operatiune dureaza mai putin de 7 minute.
Acest software este magic si poate fi folosit de toti detinatorii de iphone,se instaleaza foarte usor,are un suport client nonstop prin e-mail,chat si live,acest software este instalat de peste 200.000 de detinatori de iphone din intreaga lume mai bine de 125 de tari.

Suta la suta garantat, pentru cei nemultumiti de acest produs JailbreakiPhone4S.com,li se vor inapoia banii fara nici o explicatie,si puteti restaura iphonul dumneavoastra cu setarile din fabrica.
Daca doriti sa deblocati iphonul dvs.si sa obtineti cit mai multe aplicatii pentrul iphone-ul vostru vizitati: http://www.jailbreakiphone4s.com

0 comments:

Post a Comment

OFFERS PHONE, CHEAP PHONES, PHONE PRICES, phone codes, mobile accessories, software

secret phones

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Host